ClickCease
×

Registratie

Profile Informations

Login informatie

Of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Over ons / Contact

Wie zijn wij?

afzuigkappen-zonder-afvoer.nl is een outlet internetwinkel die een onderdeel vormt van aXiair BV, het vooraanstaande bedrijf op het gebied van keuken- en woonhuisventilatie alsmede bijbehorende accessoires.

Alle informatie over de topmerken aXiair, Extrair, Domaplasma, Faber en Elica, het overige verkoopprogramma en over de specialisatie en langjarige expertise op het gebied van Domaplasma c.q. plasmaNorm en hoogwaardige afzuigkappen vindt u op de zeer informatieve website van aXiair. 

N.B.! Het actuele verkoopprogramma van de hoogwaardige afzuigkappen van aXiair, Faber en Elica wordt uitsluitend via daartoe aangewezen aXi-dealers en de betere keukenvakhandel aan de consument geleverd; de aXi-dealerlijst vindt u ook op de website van aXiair.

Voor alle fraaie en kwalitatief hoogwaardige aanbiedingen bij afzuigkappen-zonder-afvoer.nl klikt u hier op om naar de "Webwinkel" te gaan.

Door eigen voorraad kunnen wij snel de door u gewenste wasemschouw leveren uit een groot assortiment en tegen een zeer scherpe prijs.

 

aXiair BV alsmede onze webwinkels zijn gevestigd op het adres Felland 5c, 9753 TA Haren (Gn); KVK Groningen nr. 02052752; BTW nr. : NL802920676B01  


Lage prijzen

afzuigkappen-zonder-afvoer.nl heeft lage directe kosten, maar wel een magazijn vol met mooie afzuigkappen en accessoires. De voordelen hiervan vindt u vertaald in onze verkoopprijzen. Het grootste gedeelte van ons assortiment wasemschouwen alsmede luchtafvoer materialen en -accessoires is ruim 20 tot soms wel 60 à 70% lager dan het algemeen gehanteerde prijspeil.

 

Compleet assortiment

Wij betrekken onze artikelen uitsluitend van kwaliteitsleveranciers en kunnen een vrijwel compleet assortiment aanbieden, iets wat u bij andere bedrijven in de branche niet snel zult aantreffen. Alle afzuigkap-gerelateerde artikelen vallen binnen onze webwinkelformule.

 

Snelle levering

Uw bestelling wordt direct verwerkt. Indien een artikel onverhoopt niet (meer) voorradig is, krijgt u daarover bericht en bieden wij u een voor u interessant alternatief uit onze modellen. Doorgaans geschiedt aflevering via onze distributeur of bij kleinere zendingen door Post.nl en veelal binnen 1 werkweek na verwerking van uw bestelling en betaling.

 

Afdeling verkoop

Onze afdeling verkoop is bereikbaar via onderstaand emailadres:

E-mail: verkoop “at” afzuigkappen-zonder-afvoer.nl ( N.B. vervang s.v.p. “at” door @ )

 

Klantenservice

Onze klantenservice is voor vragen, terugzending, servicemelding en klachtenbehandeling 24 uur per dag bereikbaar via onderstaand emailadres:

E-mail: service “at” afzuigkappen-zonder-afvoer.nl ( N.B. vervang s.v.p. “at” door @ )

Emailvragen worden binnen veelal 2 doch maximaal binnen 5 werkdagen beantwoord.

Gedurende kantooruren (9 tot 17.00 uur) kunt u ook gebruik maken van het mobiele telefoonnummer : 06-11907996

 

Terug naar de webwinkel?

Om terug te gaan naar alle fraaie en kwalitatief hoogwaardige showroomaanbiedingen klikt u hier op "Webwinkel".

 

afzuigkappen-zonder-afvoer.nl - ALTIJD ruim 20 tot vaak wel 60 à 70% KORTING!

 

 -   +