ClickCease
×

Registratie

Profile Informations

Login informatie

Of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

IQ450 LUCHTZUIVERINGSUNIT

IQ450 LUCHTZUIVERINGSUNIT

Product Code: DP-IQ450

Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar

IQ450 LUCHTZUIVERINGSUNIT

Normale prijs: € 895,00

Special Price € 695,00

OF
Beschrijving

Details

Snel overzicht

DOMAPLASMA-IQ450 LUCHTZUIVERINGSUNIT
Luchtzuiveringsunit geschikt voor afzuigkappen met schachtmaat minimale inwendige breedte 245 mm x diepte 190 mm en een afzuigvermogen van 400-650 m3/h.

* Domaplasma® unit VDE gekeurd
* zelfstandig AAN / UIT schakelend
* afmetingen: H400xB202xD182 mm
* toepasbaar op ventilatoren tot 400-650 m3/h
* geen afvoerkanaal meer nodig, alleen een dubbel stopcontact
* aansluiting: 220-240 V/50 Hz / (C14)
* energiegebruik: ca. 20 W/h
* hoog rendement kook geurvernietiging
* vernietiging van virussen, micro-organismen, kiemen, schimmelsporen, pollen etc.
* eenvoudige installatie
* schachtmaat: minimale inwendig breedte 245 mm x diepte 190 mm

I.v.m. zijn geringe afmetingen is deze Domaplasma® IQ450 zeer geschikt voor alle (schuine wand) afzuigkappen en systemen met smalle schachten en of inbouw maten.

De Domaplasma® luchtzuivering technologie is een revolutionaire hoge capaciteit circulatieluchtbehandeling, energiebesparend, milieuvriendelijk en efficiënt: meer dan 90% verwijderen van vrijwel alle kook- en bakgeuren, (maar daarnaast ook van virussen, micro-organismen, kiemen, schimmelsporen, pollen etc.). Levensduur is, afhankelijk van intensiteit van gebruik, gemiddeld circa. 4-8 jaar en soms nog langer, geen onderhoud aan de plasmafilter noodzakelijk. Na einde levensduur is de unit voor slechts een deel van de nieuwprijs te vervangen door een nieuwe of gereviseerde unit! Hiermee worden uiteraard ook kostbare onderdelen en metalen steeds weer hergebruikt, goed voor de planeet!

De Domaplasma luchtzuivering technologie is door het meest vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE volgens de zwaarste DIN-normen zeer langdurig en intensief gekeurd en in speciale volledig afgesloten ruimtes tot het uiterste beproefd.

Het officiële resultaat: de Domaplasma luchtzuivering apparatuur is elektrisch veilig en qua werking adequaat en volledig vrij van welke schadelijke emissie dan ook bevonden en daarmee de eerste en enige plasmafilter door de het vooraanstaande keuringsinstituut VDE op basis van alle relevante DIN-EN Normen gecertificeerd (VDE Certificaat nr. 40041360).

Luchtzuivering en geurvernietiging met plasmatechnologie worden reeds meerdere jaren met groot succes toegepast in de Horeca, de professionele grootkeukentechniek en industrietakken zoals de voedselindustrie.

VOORDELEN DOMAPLASMA-IQ450
• Met de - voor een gehele familie plasmafilter modellen - unieke VDE- en CB-certificeringen biedt het Domaplasma® systeem de volkomen veilige en ultieme oplossing voor optimaal schone lucht in huis. (DIN EN 60335-2-65 VDE: Veiligheid van elektrische huishoudelijke apparaten; deel 2-65: buitengewone eisen voor luchtreinigingsapparatuur).
• Domaplasma®-plasmafilters zijn onderhoudsarm en vervaardigd van hoogwaardige en grotendeels herbruikbare materialen. Na jarenlang gebruik zijn ze door het demontabele concept zelfs eenvoudig en voor relatief lage kosten te reviseren.
• Domaplasma BV, inmiddels meer dan 14 jaar dé specialist op het gebied van luchtreinigingsoplossingen voor huishouden en Horeca, ontwikkelt en produceert Domaplasma® luchtzuiveringssystemen volledig in eigen beheer, (Dutch design, made in Germany), desgewenst seriematig voor uw eigen designs en producten ook in maatwerkoplossingen!
• De unieke Domaplasma® lage temperatuur-plasmatechnologie is zeer effectief, veelzijdig inzetbaar en uiterst “energie-efficiënt”.
• De hightech keramische Domaplasma® elektroden hebben een zeer laag energieverbruik van minder dan 20 watt/uur. De Domaplasma®-IQ-serie bezit een eigen AAN/UIT besturing op basis van een uiterst gevoelige inwendige druksensor.
• De Domaplasma®-filter wordt (in)direct gemonteerd op de 150 mm uitblaasopening van de (recirculatie) afzuigkap.
Extra informatie

Extra informatie

Merk Domaplasma BV
Model IQ450
EAN Code 8718754450126
Materiaal/Kleur Aluminium
Bediening Nee
Afstandsbediening Nee
Verlichting Nee
Verlichting type Nee
Capaciteit Max m3/h Nee
Capaciteit Int. m3/h Nee
Luchtuitblaas opening (mm) Nee
Vetfilters Nee
Geluid dB(A) +/- Nee
Breedte (cm) Nee
Geschikt voor luchtafvoer Nee
Geschikt voor recirculatie Ja
Luchtzuivering methode Domaplasma Luchtzuivering
Energielabel Niet van toepassing bij recirculatie
Levertijd Uit voorraad leverbaar
Downloads

Handleiding


Handleiding


Handleiding


 -   +